Italian wedding italiaanse bruiloft
Business retreat off site meeting lokatie exclusief italie

Jouw exclusieve Italiaanse bruiloft of business retreat: ons Privéparadijs.

Droom je van een betoverende Italiaanse bruiloft of wil je nu eindelijk eens die inspirerende off-site meeting plannen in een idyllische omgeving? Wij bieden de perfecte locatie voor beide, met exclusieve verhuur die jou en je gasten een onvergetelijke ervaring garandeert.

Een sprookjesachtige ITALIAANSE BRUILOFT.

Stel je voor: jij en je geliefde zeggen ‘ja’ omringd door olijfbomen met uitzicht op de Middellandse Zee. Ons resort is de ideale plek om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken.

Waarom kiezen voor ons resort?

– Authentieke Italiaanse sfeer: geniet van de charme en elegantie van ons resort aan zee.
– Op maat gemaakte ceremonies: wij werken nauw met jou samen om elk detail van jouw speciale dag perfect te maken.
– Culinaire hoogstandjes: trakteer je gasten op heerlijke Italiaanse gerechten in ons kleine maar verfijnde restaurant, bereid met de beste lokale ingrediënten.
– Luxueuze accommodaties: jouw gasten verblijven in comfortabele, stijlvolle bungalows, zodat ze volledig kunnen ontspannen en genieten.
– Perfect weer: dankzij het unieke microklimaat hebben we vaak prachtig weer, ideaal voor jouw buitenbruiloft.

Inspirerende OFF-SITE MEETINGS en business retreats.

Wil je jouw team inspireren en nieuwe ideeën tot leven brengen? Ons resort biedt een rustige en luxe omgeving voor productieve off-site meetings en business retreats. Wat wij bieden:

  • Intieme besprekingen: hoewel we geen grote vergaderruimtes hebben, kun je gebruikmaken van onze sfeervolle ruimte voor kleine, informele bijeenkomsten.
  • Teambuilding activiteiten: versterk de teamgeest met activiteiten zoals wijnproeverijen, boottochtjes langs de Italiaanse Riviera of avontuurlijke excursies in de prachtige natuur.
  • Ontspanning: na een dag vol besprekingen kunnen jouw teamleden ontspannen in onze serene omgeving, genieten van het zwembad, strand of een wandeling maken in de natuur.
  • Gepersonaliseerde service: wij staan klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op jouw doelen.

Jouw exclusieve toegang.

Het exclusief afhuren van ons resort betekent dat jij en jouw gezelschap het hele resort voor jezelf hebben. Dit biedt niet alleen privacy, maar ook de mogelijkheid om jouw evenement volledig naar jouw wensen in te richten. Of het nu gaat om een intieme ceremonie, een klein feest, een belangrijke vergadering of een creatieve brainstormsessie, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt.

Plan jouw bezoek.

Wij nodigen je uit om ons resort te bezoeken en zelf te ervaren wat wij te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor een rondleiding (ter plaatse of via facetime) en ontdek hoe wij jouw Italiaanse bruiloft of business retreat onvergetelijk kunnen maken.

Contacteer Ons:
E-mail: booking@holidayresort-balzirossi.com
Telefoon: +31 6 10 11 93 98

Wij kijken ernaar uit om samen met jou jouw perfecte evenement te creëren!

Pin It on Pinterest

Share This